Top

20 x specerijen Deluxe Spice Chest

  • 20 x specerijen Deluxe Spice Chest
179,90


Het ultieme geschenk! Luxe uitvoering houten Spice Chest die 20 hoog kwalitatieve specerijen bevat die niet in de keuken mogen ontbreken.

De box bevat:
  • Nutmeg & Mace: nootmuskaat en foelie. Fantastische muskaatnoot in zijn schil met knots, geoogst in Sri Lanka.
  • Sweet Paprika: dieprode paprika met zoete en intense smaak van de Spaanse zon.
  • Green Fennel: een milde smaak van anijs. wordt vaak in de Mediteraanse en Aziatische keuken gebruikt.
  • Ananda's Cinnamon: volledig en gemalen zachte kaneel uit Sri Lanka, geoogst in Ananda.
  • Turmeric: kurkuma, de typerend oranje-gele specerij die de smaak van andere specerijen bindt. Afkomstig uit Sri Lanka.
  • All Spice: ook piment genoemd. De smaak van kaneel, peper, kruidnagel en nootmuskaat in één specerij vervat.
  • Nigella Seeds: zwarte komijn voor het bakken van brood od in vis-en groentegerechten.
  • Ginger: gember voor gebruik in gebak, marinades en sauzen. Geoogst in Sri Lanka.
  • Brown Mustard Seeds: hete, bruine mosterdzaden die volledig of verbrijzeld worden gebruikt. Afkomstig uit Sri Lanka.
  • Green Cardamom: gemalen kardemom, klaar om te gebruiken. Geoogst in Sri Lanka.
  • Five Spice: Eén van de meest populaire specerijen uit de traditionele Aziatische keuken.
  • Koriander: knapperige koriander zaden, geoogst in Sri Lanka.
  • Star Anise: steranijs - de indrukwekkende bloemvormige specerij met de wonderlijke smaak van anijs en zoethout.
  • Caraway: karwijzaad vindt - met z'n warme smaak met een lichte bitterness - steeds vaker de weg naar de hedendaagse keuken.
  • Garam Masala: hartige blend boordevol aroma's die zuiver of in combinatie met andere specerijen kan worden gebruikt in de meeste Indische gerechten.
  • Cloves: pittige kruidnagel. Afkomstig van forest garden uit Sri Lanka.
  • Tandoori: het Oosters mystieke met een twist. Mix deze blend met yoghurt voor eenvoudig maar lekkere vis- en vleesmarinades. Of gebruik als basis van een heerlijke saus.
  • Yellow Mustard Seeds: gele mosterdzaden voor het inleggen van groenten of het maken van een eigen mosterdsaus.
  • Juniper: wild geplukte jeneverbessen voor het op smaak brengen van vlees en sauzen.
  • Dilip's Chili: sissend hete chili vlokken van Dilip's chili velden vanuit centraal Sri Lanka.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over